HUNDFORUM

Lyssna och lär, eller ställ alla frågor du har i en blandning mellan föreläsning och diskussion. Vi pratar allt från träning och inlärning till foder och hundraser. Hund får medtagas om den kan ligga lugnt och tyst.

Pris: 100:- per deltagare

Anmäl om du tänker komma!

 

SOCIAL PROMENAD

Kom och följ med på en gemensam promenad! Vi går en härlig tur tillsammans och pratar hund längs vägen, alla hundar ska vara kopplade och vi visar varandra respekt. Samling vid parkeringen vid Hundarenan. Kostnadsfritt och alla är välkomna!

Anmäl om du tänker komma!

 

ÖPPEN TRÄNING

Vill du få hjälp med en läxa från en kurs, träna på egna moment med andra som störning eller bara slippa träna ensam passar det här perfekt.

Pris: 20:-

Anmäl om du tänker komma!

 

PROMENAD I TROSA

Följ med på en gemensam promenad igenom Trosa! Vi går en härlig tur tillsammans och pratar hund längs vägen. Alla är välkomna, vi håller hundarna kopplade och visar varandra respekt! Kostnadsfritt, samling vid hamnparkeringen intill busshållplatsen och volleybollplanen.

Anmäl om du tänker komma!

 

HUNDCAFÉ

Oavsett om du bara vill ha en social stund eller träna din hund i att vistas i cafémiljö är du välkommen! Fika går att köpa på plats för en billig peng, eller om du vill äta medhavd matsäck. Alla är välkomna, vi öppnar dörrarna till Ladan direkt efter promenaden, och deltagandet är kostnadsfritt.

Anmäl om du kommer!