Informationen tagen från Västerljung IF’s medlemssida:

Rakt på sak – Vi behöver just Dig som medlem! 200 kr är en liten summa. Men för Västerljungs IF som 2016 hade 170 medlemmar, blir det mycket verksamhet. Ge oss en minut och du skall se vad vi gör med pengarna, för Dig, för alla andra Västerljungsbor, ja för hela vårt samhälle.

Men först.

– Om du har hund och ska nyttja Norrbyvallens Hundarena är avgiften 175 kr/person+hund eller 325 kr/familj+hund. den lägre avgiften för hundaktiva medlemmar är för där ingår inte någon försäkring. (From 6 december 2017)
– Ange personnummer, namn och e-post till en person.
(Prioritera e-post om inte allt får plats, VIF kontaktar dig om övrigt vid behov /Ida)
– SWISHa helst 123 421 86 32
– Bankgiro i andra hand 191-5834

Och här kommer argumentationen!

Vi håller fotbollstraditionerna vid liv vid föreningens egen anläggning Norrbyvallen. Faktum är att vi Hela förra året hållit igång fyra fotbolslag. Det är allt från snubblande 2010-or, via två barn- och ungdomslag till ett mycket ambitiöst A-lag. Vi drömmer om segrar. Men den goda uppslutningen är mer för den goa lagandan och för att VIFs träningar är veckans höjdare.

Mdsommar och östra Sörmlands största och trevligaste midsommarfest med 4000 besökare. En gång drog VIF igång midsommarfirandet på försök. Nu planerar familjer inte var de skall plocka blommor. Nä, runt om i Sörmland planerar man för att besöka Västerljung IFs midsommarfest. Vårt bidrag till en levande tradition.

Förra året var vintern ett skämt! Trots det: Västerljung IF fixade kommunens bästa is under 30 hel- och halvdagar. Det var skridsko från halv åtta på morgonen när första barnen kom med skolbussen, hela skoldagen och fram till elva på kvällarna. En höjdare var skolans idrottslektioner. Ja, vid en lektion var det t o m 7 grader varmt och solen sken, men isen VIF fixat höll. En annan höjdare var Joels Disco on Ice, en lördagkväll med hundratals besökare från hela kommunen.

För tredje vintern i rad bjöd Västerljungs IF förra vintern tillsammans med markägarna och skoterburna V-Ijungare på populära skidspår. Kung Bore såg sig dock slagen av Gumman Tö efter ett par veckor. Men Kung Bore och Västerljungs IF slår tillbaka varje år, hoppas vi.

Nu drömmer du nog om sommaren. För vem minns inte de förlängde bryggorna och hopptornet VIF har fixat vid Sillebadet. Denna delikatess var möjlig genom sponsring och genom att VIF-medlemmar och Västerljungsbor tog tag i saken.

Sist men inte minst. Norrbyvallen – Arenan för idrott, kultur och evenemang. Den har under 2017 utökats med Norrbyvallens Hundarena. Där håller vår hundentreprenör i olika typer av utbildningar för hundar och hundförare.

Västerljungs IF är som du ser en av grundbultarna i vår fina kommun. Som medlem i Västerljungs IF kan du vara stolt över att Du är med och gör samhället Västerljung och hela kommunen ändå bättre!